Den mest vanlige lån betalingsmåte

13/08/2013 11:41

Det er ansvaret til staten advokater generelt å lede håndheving for deres statens forbrukerlovgivning, noe som gjør dem en leder i forbrukerbeskyttelse kraft i nasjonen. Hver stat i USA har forbrukslån statuer som forbyr villedende praksis og handlinger, selv om disse handlingene skjer on-line. Den justisministre forbrukslån kan iverksette tiltak mot enkeltpersoner eller virksomheter som begår svindel, blant annet områder som inkasso, telemarketing, auto salg, og villedende reklame.

Listen er basert på en årlig undersøkelse utført av Nagg av advokater generelt. Undersøkelser er gjennomført av kontorene til riksadvokaten og telt ved Naag Consumer Protection Project.

The National Top Ten Consumer Complaints for 2008 er:

*. Inkasso

*. Auto Sales

*. Hjem Reparasjon / Bygg

*. Credit Cards (uavgjort)

*. Internett Varer og tjenester (uavgjort)

*. Rov utlån / Boliglån

*. Telemarketing / Do-Not-Call

*. Auto Repair

*. Auto Garantier (uavgjort)

*. Telecom / slamming / Stapper (uavgjort)

Ifølge Montana statsadvokat Steve Bullock, forbrukslån advokater generelt i hele vår nasjon kraftig håndheve lovene er utformet for å beskytte forbrukerne. Når forbrukslån har blitt bedratt eller urettferdig behandlet av en virksomhet, bør de ta kontakt med riksadvokatens kontor i en stat. Ved å sende inn en klage med våre kontorer, kan våre ansatte jobbe med både forbrukere og bedrifter til å prøve å rette på problemet. "

Hvis du tror du har blitt utsatt for et bedrageri eller svindel, bør du planlegge å sende inn en klage til justisministeren kontor i staten (klikk her for en oversikt over kontorer i staten.)  spotlaan.com/forbrukslan/.